Proba Shumice Te Perdorura

Veshje origjinale te perdorura ne gjendje te mire nga Anglia

Përfundim

Rreth Nesh

Nga viti 2010, kompania jone ofron produkte origjinale te perdorura ne gjendje perfekte kryesisht nga Anglia si veshje, kepuce, aksesore tekstil per shtepi etj me shumice. Qeset jane nga 10-35 kg te ndara ne 3 cilesi dhe mbi 300 produkte. Kompania jone eshte ekskluzive per Ballkanin, lider ne cilesi dhe cmime konkurruese.

Ne do t'ju thërrasim përsëri

 • 1. Extra miks dimri 35 kg
 • 2. Miks dimri 35 kg
 • 3. Extra dimri femijesh 30 kg
 • 4. Extra pantallona per burra 35 kg
 • 5. Extra pantallona per femra 35 kg
 • 6. Extra pantallona kadife per femra 35 kg
 • 7. Extra xhinse per femra dhe meshkuj 35 kg
 • 8. Extra pulover dimerore 25 kg
 • 9. Extra pulover polare 20 kg
 • 10. Extra sport 25 kg
 • 12. Extra jelek dimri 20 kg
 • 13. Extra xhup i lehte 35 kg
 • 14. Extra xhup dimri 25 kg
 • 15. Extra pallto 30 kg
 • 16. Extra xhaketa per meshkuj 35 kg
 • 17. Extra xhaketa per femra 35 kg
 • 18. Extra lekure origjinale 35 kg
 • 19. Extra pelice origjinale 30 kg
 • 20. Extra pelice artificiale 20 kg
 • 23. Extra canta per femra 25 kg
 • 24. Extra kemishe per meshkuj 35 kg
 • 25. Extra pizhama 30 kg
 • 26. Extra robdishan 20 kg
 • 27. Fustane basme per shtepi me lule 35 kg
 • 28. Extra lodra pellushi 10-20 kg
 • 29. Extra shall kapele dorashka 20 kg
 • 30. Extra kapuc dimri 20 kg
 • 31. Extra shall 20 kg
 • 32. Extra dorashka 10 kg
 • 35. Krem dimri miks 35 kg
 • 36. Krem peshqire 25 kg
 • 37. Krem dimri per femije 35 kg
 • 40. Extra miks dimri 2XL 35 kg
 • 41. Krem pulover dimri 25 kg
 • 42. Krem pulover polare 20 kg
 • 43. Krem sport 25 kg
 • 45. Krem jelek dimri 20 kg
 • 46. krem xhup i holle 35 kg
 • 47. krem xhup dimri 25 kg
 • 48. Krem pallto dimri 30 kg
 • 49. Polo burrash vere A 35 kg
 • 50. krem xhaketa burrash 35 kg
 • 51. Krem kostume burrash 35 kg
 • 52. Krem lekure origjinale 35 kg
 • 53. Krem pelice origjinale 30 kg
 • 54. Krem pellush artificial 20 kg
 • 57. Krem canta per femra 25 kg
 • 58. Krem kemishe per burra 35 kg
 • 60. Krem robdishan 20 kg
 • 61. Rroba pune 35 kg
 • 62. Krem lodra 10-20 kg
 • 63. Krem shall kapele dorashka 20 kg
 • 64. Extra veshje per ski 25 kg
 • 65. Polo grash A 35 kg
 • 67. Krem rripa 10 kg
 • 68. Extra shall kapele dorashka per femije 10 kg
 • 70. Extra pndofla 20 kg
 • 73. Veshje indiane sari 35 kg
 • 75. Extra pantallona funde lekure 35 kg
 • 76. extra jastek 20 kg
 • 77. Extra fustane mbremjesh 15 kg
 • 78. Extra intimo 30 kg
 • 80. Corape 30 kg
 • 82. Tapiceri A 35 kg
 • 83. Jorgane batanije jastek 15-25 kg
 • 84. Perde 30 kg
 • 85. Pellush imitim A 20 kg
 • 86. Pizhama A 30 kg
 • 87. Robdishan A 20 kg
 • 89. Lekure origjinale A 35 kg
 • 95. Krem pandofla 20 kg
 • 97. Extra tapiceri 35 kg
 • 99. Extra jorgan 40-60 kg
 • 100. Extra centro 30 kg
 • 102. Krem intime 10 kg
 • 103. Krem shall 20 kg
 • 105. Kepuce atlete pranvere vere A 30 kg
 • 106. Miks dimri A 35 kg
 • 108. Xhup i lehte A 35 kg
 • 109. Pallto A 30 kg
 • 111. Pulover polare A 20 kg
 • 112. Sport A 30 kg
 • 114. Xhupa per femije A 25 kg
 • 115. Pulover e holle A 30 kg
 • 116. Pulover pambuku dhe hoodie 30 kg
 • 117. Kemishe burrash dimri A 35 kg
 • 118. Pelice origjinale A 30 kg
 • 119. Extra miks vere 35 kg
 • 120. Miks vere 35 kg
 • 123. Extra miks vere femijesh 35 kg
 • 124. Extra pantallona verore per femra 35 kg
 • 126. Extra xhaketa per gra 35 kg
 • 128. Kemishe per burra A 35 kg
 • 130. Extra pantallona te shkurtra 35 kg
 • 131. Krem vere miks 35 kg
 • 132. Kepuce dimerore per femra 30 kg
 • 135. Krem fustane funde vere 35 kg
 • 136. Krem femijesh vere 35 kg
 • 138. Extra miks vere 2 XL 35 kg
 • 139. Krem bluza per femra 35 kg
 • 141. Krem xhaketa gra 35 kg
 • 142. Krem kemishe per meshkuj 35 kg
 • 143. Extra canta kashte 25 kg
 • 145. Krem pantallona te shkurtra 35 kg
 • 146. Krem tapiceri 35 kg
 • 148. Krem pandofla 20 kg
 • 149. Pantallona Te shkurtra A 35 kg
 • 150. Bluza A 35 kg
 • 152. Krem rroba banjo 10 kg
 • 153. Rroba banjo komplete A 30 kg
 • 154. Extra shapka vere 20 kg
 • 155. Miks vere A 35 kg
 • 156. Femijesh vere A 30 kg
 • 157. Polo miks A 35 kg
 • 158. Krem extra per meshkuj miks dimri 35 kg
 • 159. Krem extra per meshkuj miks vere 35 kg
 • 160. Krem extra per femra miks dimri 35 kg
 • 161. Krem extra per femra miks vere 35 kg
 • 162. Extra tapiceri per femije 10-20 kg
 • 166. Kepuce dimri A 30 kg
 • 167. Brik bak sende te ndryshme 10-20kg
 • 172. Veshje militare 35 kg
 • 175. Strece 15 kg
 • 176. Extra strece 15 kg
 • 177. Extra veshje biciklete 15 kg
 • 178. Pantallona verore per femra A 35 kg
 • 179. Geta 10 kg
 • 180. Extra kemishe fanellate per burra 35 kg
 • 181. Extra kollare 10 kg
 • 182. Extra kostume per burra 35 kg
 • 183. Xhupa te holle per femije 35 kg
 • 186. Tapete A 30 kg
 • 187. Jelek A 20 kg
 • 188. Kapele vere A 20 kg
 • 195. Extra shall plazhi 10 kg
 • 199. Extra jelek femijesh 20 kg
 • 202. Kapele republike 5 kg
 • 205. Fustane nusesh dhe dasme 30 kg
 • 211. Shami 10 kg
 • 213. Patina me rrota 30 kg
 • 214. Cizme per ski 30 kg
 • 215. Xhupa shiu 35 kg
 • 218. Pantallona kadife burrash A 30 kg
 • 221. Perparse kuzhine 35 kg
 • 222. Fustane funde dimri A 35 kg
 • 228. Kapele pelice origjinale 20 kg
 • 229. Poncho shall pelerine 20 kg
 • 231. Miks vere per femije 35 kg
 • 232. Miks dimri per femije 35 kg
 • 234. Veshje ski 25 kg
 • 237. Extra kostume femrash 35 kg
 • 239. Krem xhaketa dimri 35 kg
 • 244. Extra rroba gjumi 30 kg
 • 246. Krem lepurushe pellush 25 kg
 • 247. Lodra te medha pellushi 10 kg
 • 248. Lodra plastike 25 kg
 • 251. Fustane sporti 15 kg
 • 252. Lekure origjinale A dimri 35 kg
 • 253. Extra veshje motorrash 35 kg
 • 255. Rroba banjo teke 30 kg
 • 256. Retro stil 35 kg
 • 258. Kanatiere A 30 kg
 • 259. Krem lekure origjinale 35 kg
 • 260. Krem extra lekure artificiale 35 kg
 • 263. Porcelene 10-25 kg
 • 265. Krem kepuce per bebe 10 kg
 • 266. Extra kepuce vere 30 kg
 • 269. Krem kepuce pune 30 kg
 • 270. Extra kepuce pune 30 kg
 • 272. Veshje per femije dimri te lehta A 30 kg
 • 276. Kapele kashte 15 kg
 • 290. Atlete taka futbolli 30 kg
 • 294. Intime A 30 kg
 • 302. Krem extra vere per femije 35 kg
 • 319. Extra bluza pambuku per femra 35 kg
 • 323. Kostume per burra A 35 kg
 • 327. Krem extra dimri per femije 35 kg
 • 329. Extra bluza pambuku dhe hoddie per femra 35 kg
 • 330. Extra kemishe per femra 35 kg
 • 331. Extra fustane funde dimri 35 kg
 • 333. Kepuce per burra 30 kg
 • 338. Extra funde 35 kg
 • 340. Extra fustane vere 35 kg
 • 343. Canta portofole 25 kg
 • 345. Extra xhupa per femije 25 kg
 • 347. Extra fustane dimri 35 kg
 • 348. Miks dimri femijesh 35 kg
 • 352. Pulovra per burra A 25 kg
 • 358. Extra bluze verore 35 kg
 • 359. Extra fustane funde vere 35 kg
 • 360. Extra kemishe per meshkuj me krah te shkurtra 35 kg
 • 363. Extra cizma llastiku 30 kg
 • 371. Shalle 15 kg
 • 372. Dorashka A 15 kg
 • 377. Extra pantallona te lehta per femra 10 kg
 • 379. Extra rroba banjo 10 kg
 • 380. Extra kapele vere 20 kg
 • 381. Pulover gra A 25 kg
 • 392. Krem shall dimri 25 kg
 • 395. Xhupa dimri 25 kg
 • 405. Fustane A 35 kg
 • 406. Extra shalle dimri 25 kg
 • 407. Pantallona trapeze te gjera 35 kg
 • 408. Extra tapete 30 kg
 • 409. Xhinse 2XL 35 kg
 • 412. Bluze kremi me krah te gjata A 35 kg
 • 413. Extra pulover e holle 30 kg
 • 415. Pantallona per gra A 35 kg
 • 419. Kemishe burrash A 35 kg
 • 420. Pantallona doku burrash A 35 kg
 • 421. Pantallona teritali burrash A 35 kg
 • 422. Krem pantallona burrash 35 kg
 • 424. Extra xhinse burrash 35 kg
 • 434. Canta sport 40 kg
 • 437. Tapiceri femijesh 10 kg
 • 438. Extra canta sport 25 kg
 • 439. Femijesh veshje dimri 30 kg
 • 453. Extra vjeshte dimer kepuce atlete 30 kg
 • 455. Extra pranvere vere kepuce atlete 30 kg
 • 459. Kepuce atlete pranvere a 30 kg
 • 468. Extra xhinse te shkurtra 35 kg
 • 472. Pulover krishtlindjesh 25 kg
 • 479. Xhinse burrash A 35 kg
 • 491. Fustane dimri A 35 kg
 • 492. Extra xhinse per femra 35 kg
 • 493. Krem pantallona per femra 35 kg
 • 500. Extra pantallona kadife per meshkuj 30 kg
 • 528. Extra carcaf 35 kg
 • 529. Extra kellef jasteku dhe peshqire 35 kg
 • 556. Extra kemishe meshkuj 2 XL me krah te shkurtra 35 kg
 • 557. Extra kemishe meshkuj 2 XL me krah te gjata 35 kg
 • 562. Peshqire 25 kg
 • 563. Extra kepuce pranvere vere femijesh 30 kg
 • 565. Extra rripa 30 kg
 • 567. Fustane sport 15 kg
 • 570. Rroba pune A 35 kg
 • 571. Xhup termik 35 kg
 • 575. Extra jelek per femra 20 kg
 • 579. Retro A 35 kg
 • 580. Extra kepuce vjeshte dimer per femije A 30 kg
 • 582. Pantallona te lehta per femra
 • 592. Xhaketa xhins A 35 kg
 • 593. Krem bluza pambuku per femra 35 kg
 • 595. Sh. Miks vere 35 kg
 • 592. Peshqire A
Faleminderit për kërkesën tuaj. Ne e kemi marrë atë dhe do të dërgojmë një përgjigje së shpejti.